Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Potatisgnocchi som steks gyllenbruna i stekpannan blir både fina att titta på och goda att äta. Här serveras de med bresaola, krispiga haricots verts och tomathalvor. Samt såklart en liten sås gjord på smetana och pesto. Snabbt, gott och färgglatt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2023

Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Ingredienser

2 portioner
1 dl smetana
1/2 dl pesto calabrese (à 130 g)
salt
peppar
400 g potatisgnocchi
1 tsk olja
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
350 g tomatmix
1 förp bresaola (à 70 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag gjorde potatisgnocchi med bönor etc, ch det blev gott. MEN jag undrar, när jag tittar på bilden, vad är de där tre vita, stekbruna grejerna? Det är inte helt just att visa en så läcker bild på maträtten, men inte ta med allt i ingredienslistan.

    Kersti

    Hej Kersti! Kul att du gillade rätten. Det är pestosåsen, alltså pesto och smetana som är lite lätt blandade som vi klickat på tallriken. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi3267 KJ / 778 kCal
Fett43 g
Salt3 g
Kolhydrater69 g
Protein25 g

Testa liknande recept

  • Gnocchi med zucchini, citron och ricotta
    Betyg 4.4 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt gnocchi med tomat och mozzarella
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad