Potatisfondant med lök och jordärtskocka

Potatis, jordärtskockor och lök lagas i smör i ugnen. Kombinationen av just kokning och stekning i smör i ugnen ger en potatisfondant som får en härlig karamelliserad ton av smöret. Servera potatisfondanten till kyckling, lamm eller lax.

Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1523 KJ / 364 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater37 g
Protein4.5 g
Kommentarer
6 stI ingressen talar man fortfarande om buljong som det ska kokas i!
Mats
Nej men tusan också. Nu är även den texten uppdaterad. Hoppas du gillar rätten även om den är utan buljong. Tack för hjälpen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Vad hände med buljongen i receptet??
Mats
Hej Mats, Maria, Monika och Astrid! Det ska inte vara någon buljong i receptet, vi ber om ursäkt för att det hade blivit fel i texten. Vi har nu uppdaterat texten. Potatisarna "kokas" i ugnen med smöret. Hälsningar Elina
ICA-köket
Undrar också, vad hände med kokning och buljong?
Maria