Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Gratinerade nachos med cheddar och majs

Ett superenkelt och gott snack där nachochips får smak av jalapeño, avokado och koriander. Nachochipsen toppas med riven cheddarost, ringlad gräddfil blir pricken över i:et i detta recept!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C övervärme/grill.
  2. Tina majsen om fryst används. Sprid ut nachosen på en plåt. Strö över majs och ost. Ställ in i ugnen tills osten smälter.
  3. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär i skivor. Skiva jalapeñon tunt. 
  4. Ringla gräddfilen över nachosen. Toppa med avokado, jalapeño och koriander.

För alla

Kontrollera innehållet i nachochipsen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ost och gräddfil mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 påse nachochips (a ca 200 g)
  • 2 dl majs
  • 2 dl riven cheddarost
  • 2 avokador
  • 2 färska jalapeños
  • 2 dl gräddfil
  • 1 kruka koriander
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1969 kJ / 471 kCal