Potatis- och saffransröra

0
0
Potatis- och saffransröra

Här är ett spännande, krämigt och prima recept på potatis- och saffransröra. Med bland annat saffran, chili, vitlök, citron och persilja får det här fluffiga moset en härlig, lyxig och underbar smak. Ett otroligt gott och delikat tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Potatis- och saffransröra

Ingredienser

6 portioner
400 g potatis
1/2 saffran (à 1/2 g)
1/2 tsk gurkmeja
2 tsk finhackad vitlök
2 tsk finhackad röd chilifrukt
2 tsk citronjuice
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
1/2 - 4/5 dl mild olivolja
2 msk finhackad persilja
ev 2 - 2 1/2 msk finhackade gröna oliver

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Tips

Tillbehör som passar till kycklinglevermoussen och potatisröran: Cornichons och syltlök. Russin- och valnötsbröd alternativt frasiga baguetter. Saltrostade mandlar, köpta eller hemmagjorda.

Förbered:
Lagas med fördel dagen före och förvaras täckt i kyl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer