Mandelpotatis-tilltugg

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mandelpotatis-tilltugg

Bedårande och eleganta tilltugg att servera på mingelfesten. Mörkt bröd utgör grunden och toppas med bitar av en mäktig blandning av mandelpotatis, pepparrot, skånsk senap, örter och ansjovisfiléer.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Mandelpotatis-tilltugg

Ingredienser

4 portioner
500 g kokt, skalad, kall mandelpotatis
2 ansjovisfiléer
1/2 msk skånsk senap
1/2 msk vitvinsvinäger
1/2 msk riven pepparrot
2 msk olivolja
salt
peppar
1 dl örter t ex, persilja, dill, basilika
mörkt bröd t ex kavring eller pumpernickel

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Minifrestelser
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fyllda tomater från grillen
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatis- och prästostrulle med ansjovis
Betyg 3.1 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad mandelpotatis med ansjovis
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkröra med mandelpotatis och krondill
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad