Mandelpotatis-tilltugg

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Mandelpotatis-tilltugg

Bedårande och eleganta tilltugg att servera på mingelfesten. Mörkt bröd utgör grunden och toppas med bitar av en mäktig blandning av mandelpotatis, pepparrot, skånsk senap, örter och ansjovisfiléer.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Mandelpotatis-tilltugg

Ingredienser

4 portioner
500 g kokt, skalad, kall mandelpotatis
2 ansjovisfiléer
1/2 msk skånsk senap
1/2 msk vitvinsvinäger
1/2 msk riven pepparrot
2 msk olivolja
salt
peppar
1 dl örter t ex, persilja, dill, basilika
mörkt bröd t ex kavring eller pumpernickel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Minifrestelser
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatis- och prästostrulle med ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kungshagens laxdröm
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sill-sushi
Betyg 2.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fyllda tomater från grillen
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga