Nya smakupplevelser med klassiska ingredienser. Kokt potatis, prästost och ansjovis blir tillsammans oemotståndliga rullar när släkt och vänner kommer på julmingel. Toppa härligheten med en klick crème fraiche.
Detta recept är gjort för ca 20 bitar portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.Gör mjölkproteinfri: byt ut prästost till ett mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 20 bitar.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Rostad mandelpotatis med ansjovis
Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Purjolökstarte med anjoviskräm
Tunnbrödsrulle med surströmming