Mumsig vegetarisk varmrätt med heta toner av gurkmeja, chili och ingefära. Rätten är precis lika mumsig som den låter och värmer gott på kalla vinterdagar!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2003
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2022-09-21Så himla lätt och gott att laga! Jag la till en nypa socker för att dämpa tomatsyran lite!
Gunilla
2020-05-17Supergott, bytte ut chilipulver mot extra garam masala.
Linn
2018-01-28Jättegott! Istället för 1 förpackning passerade tomater så tog jag 2 förpckningar krossade tomater med basilika. Istället för att koka potatisen först så tärnade jag potatisarna och hällde ner tillsammans med tomaterna och kikärterna, och hade även i en tärnad zucchini, samt 2 hackade, färska dadlar, och kokade i 30 min. Blev en supergod, varm och mysig gryta, serverades med råris. Kommer absolut göras många gånger. Om man inte gillar hetta så bör man dock dra ned på chili pulvret.