Potatis- och halloumiråraka

Betyg 4.5 av 5.
40 personer har röstat
1
Potatis- och halloumiråraka

Med riven halloumi i rårakan blir den extra smakrik och krispig. Dessutom håller den ihop bättre. Toppa med avokado och en klick yoghurt och vips så har du den perfekta förrätten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Potatis- och halloumiråraka

Ingredienser

2 portioner
200 g  skalad potatis
100 g  halloumi
smör och olja (till stekning)
1 krm  peppar

Till servering

1 dl  yoghurt eller smetana
1   avokado
krasse
chiliflakes

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av halloumi, matfett och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt halloumi mot tofu. Välj mjölkproteinfria produkter av matfett och yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
40 personer har röstat

Kommentar

Supergod

Kurt

2020-05-29

Näringsvärde per portion

Energi2026 KJ / 486 kCal
Fett37 g
Salt2.3 g
Kolhydrater21 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Sötpotatis- och halloumirårakor med gröna tillbehör
Betyg 4.6 av 5.
45 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispig filodespirog med betor och halloumi
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Morotsrårakor med kikärtsröra och ost
Betyg 4.3 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sötpotatissallad med jalapeñodressing
Betyg 4.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad halloumi
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumifries
Betyg 4.4 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga