Potatis- och halloumiråraka

35
1
Potatis- och halloumiråraka

Med riven halloumi i rårakan blir den extra smakrik och krispig. Dessutom håller den ihop bättre. Toppa med avokado och en klick yoghurt och vips så har du den perfekta förrätten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Potatis- och halloumiråraka

Ingredienser

2 portioner
200 g skalad potatis
100 g halloumi
smör och olja (till stekning)
1 krm peppar

Till servering

1 dl yoghurt eller smetana
1 avokado
krasse
chiliflakes

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av halloumi, matfett och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt halloumi mot tofu. Välj mjölkproteinfria produkter av matfett och yoghurt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

35

Kommentar

Kurt

2020-05-29

Supergod

Näringsvärde per portion

Energi 2026 KJ / 486 kCal
Fett 37 g
Salt 2.3 g
Kolhydrater 21 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden