Mandelrårakor med muskotfräst spenat

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Mandelrårakor med muskotfräst spenat

Spännande råkakor kryddade med garam masala och mandelspån som serveras med fräst bladspenat och en härlig yoghurt med muskot och hot bengal chutney. Himmelska smaker från Indien.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Mandelrårakor med muskotfräst spenat

Ingredienser

undefined
olja
2   påsar bladspenat (à 150 g)
salt och peppar
nymalen muskot
2 dl  naturell yoghurt
1/2 dl  hot bengal chutney

Mandelrårakor

1 kg  potatis
1/2 dl  mandelspån
2 msk  garam masala
1 tsk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

nej tack

Martti

2016-02-13

Testa liknande recept

Kyckling i yoghurtmarinad
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Kryddigt ris
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indiska chilinötter
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddrostad skördepytt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Masalaklubbor med blomkålsris
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indiskt kycklingris med mangoyoghurt
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga