Potatis- och blomkålswok

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Potatis- och blomkålswok

Spiskummin, chili och gurkmeja ger varma och starka toner till detta vackra tillbehör. Woken med potatis och blomkål passar lika utmärkt till kött- och fiskrätter!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Potatis- och blomkålswok

Ingredienser

4 portioner
500 g  potatis
1   litet blomkålshuvud (1 litet motsvarar ca 500 g)
5 msk  olja
1 1/2 tsk  malen spiskummin
2 msk  vatten
1   grön chilifrukt
1/2 tsk  malen koriander
2 krm  gurkmeja
2 krm  torkad chilipeppar
1 tsk  salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Garbanzocurry
Betyg 4 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blomkålssoppa med kokossmak
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Currystekt blomkål med mandel
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vegetarisk korma
Betyg 4 av 5.
144 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Blomkål med senapsfrön och ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Wokgrönsaker med indiska kryddor
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga