Blomkål polonaise

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Blomkål polonaise

Blomkål polonaise är ett fräscht, gott och snabblagat tillbehör. Mjuk blomkål blandas ihop med hackat fullkornsbröd, ägg och paprika och kryddas sedan med färska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Blomkål polonaise

Ingredienser

4 portioner
2   blomkålshuvuden
4   ägg
4   skivor grovt fullkornsbröd
1   röd paprika
smör
färska örter t ex oregano eller koriander
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd i stället för fullkornsbröd.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: använd mjölkfritt margarin i stället för smör, kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Låter gott,skall servera med gädda från vitsfjärden

Roger

2017-04-13

Testa liknande recept

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
Betyg 4.6 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Barszcz – klar rödbetssoppa
Betyg 4.6 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blomkålsdipp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ryska gnocchi med lufttorkad skinka
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga