Blomkål polonaise

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Blomkål polonaise

Blomkål polonaise är ett fräscht, gott och snabblagat tillbehör. Mjuk blomkål blandas ihop med hackat fullkornsbröd, ägg och paprika och kryddas sedan med färska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Blomkål polonaise

Ingredienser

4 portioner
2 blomkålshuvuden
4 ägg
4 skivor grovt fullkornsbröd
1 röd paprika
smör
färska örter t ex oregano eller koriander
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Låter gott,skall servera med gädda från vitsfjärden

Roger

2017-04-13

Testa liknande recept

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Barszcz – klar rödbetssoppa
Betyg 4.6 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Polska plättar
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
Betyg 4.6 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ryska gnocchi med lufttorkad skinka
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga