Pot-au-feu på kyckling

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pot-au-feu på kyckling

Pot-au-feu är franska och översatt till svenska betyder det ungefär "i liten gryta". Denna utsökt goda pot-au-feu på kyckling är en gryta gjord på kyckling, morötter, kålrot och purjolök. Servera gärna med potatismos och senapskräm.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Pot-au-feu på kyckling

Ingredienser

4 portioner
4 - 6 stora kycklingklubbor
3 morötter
200 g kålrot
20 cm purjolök
3 persiljekvistar
2 lagerblad
1 - 1 1/2 tsk torkad timjan
8 - 10 svartpepparkorn
1 1/2 l vatten
1 dl konc kycklingfond
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Smaken var det inget fel på. Men skall det verkligen vara 1,5 liter vatten? Det blev väldigt blaskigt.

Christina

2005-09-22

Näringsvärde per portion

Energi2390 KJ / 570 kCal
Fett27 g

Testa liknande recept

Rotfruktspanna med kycklingklubbor och fetaoströra
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammgrillare med rotfrukter i dillpistou
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Christers citronkyckling
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kycklingklubbor i ugn
Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hasselbacksbakad kålrot med timjan/vitlökssmör
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad