Biff med kappa

2
0
Biff med kappa

Biff med kappa, saltkokt färskpotatis, brynt smör med färsk lök, vinäger och dragon är en smaklig och proper middag en sommarkväll på verandan. Servera haricots verts med valnötter i en skål bredvid.

Biff med kappa

Ingredienser

4 portioner
4 port grillad biff

Brynt smör med färsk lök, vinäger och dragon

2 färska lökar
1/2 dl vitvinsvinäger
75 g smör
1 kruka dragon

Saltkokt färskpotatis

800 g potatis
1 1/2 dl grovt salt

Haricots verts med valnötter

150 g haricots verts (bönor)
1 dl valnötter
1 msk olivolja
svartpeppar

För alla

Brynt smör: Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Färskpotatis: Potatisrätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Haricots verts: Rätten med haricots verts och valnötter är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Brynt smör med färsk lök, vinäger och dragon
Saltkokt färskpotatis
Haricots verts med valnötter

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer