Biff med kappa
Biff med kappa, saltkokt färskpotatis, brynt smör med färsk lök, vinäger och dragon är en smaklig och proper middag en sommarkväll på verandan. Servera haricots verts med valnötter i en skål bredvid.
Ingredienser
4 portioner
4 port grillad biff
Brynt smör med färsk lök, vinäger och dragon
2 färska lökar
1/2 dl vitvinsvinäger
75 g smör
1 kruka dragon
Saltkokt färskpotatis
800 g potatis
1 1/2 dl grovt salt
Haricots verts med valnötter
150 g haricots verts (bönor)
1 dl valnötter
1 msk olivolja
svartpeppar
För alla
Brynt smör: Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Färskpotatis: Potatisrätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Haricots verts: Rätten med haricots verts och valnötter är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Brynt smör med färsk lök, vinäger och dragon
Saltkokt färskpotatis
Haricots verts med valnötter
Har du lagat receptet?
Kommentarer