Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Pot au feu är en fransk rätt med rimmad kyckling, morötter, blomkål och sugar snaps. Kycklingen och grönsakerna kokar du och den franska rätten toppar du vid servering med en smakrik örtkräm.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2011

Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm

Ingredienser

4 portioner
600 g kycklingfilé
1 msk salt
2 morötter
1 blomkål
1 l hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
100 g sugarsnaps
4 minibaguetter
1 msk majsstärkelse
salt
peppar

Örtkräm

1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche
1/2 kruka basilika
3 msk örtagårdskryddor provencale

Gör så här

00:10:00
00:03:00
00:03:00
00:01:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt, gjort det flera gånger!

    Carolina

Näringsvärde per portion

Energi2571 KJ / 615 kCal

Testa liknande recept