Hallon & choklad-lakritsmousse
Hallon, lakrits och choklad i en härligt fluffig mousse, hur ljuvligt? Geléhallon och plopp med djungelvrål utgör basen i denna dessert som kommer få godisälskaren att trilla av stolen. Toppa med geléhallon och desserten på påskbuffén är kirrad!
Ingredienser
4 portioner
Hallonmousse
32 st geléhallon
2 dl grädde
4 dl kvarg med hallonsmak
Choklad- och lakritsmousse
4 st chokladkakor med plopp och djungelvrål (à 75 g)
4 dl gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3769 KJ / 901 kCal
Fett51 g
Salt1 g
Kolhydrater90 g
Protein22 g
Kommentarer
Dock finns inte Plopp djungelvrål längre så borde ändras i receptet så det fungerar för det var en otroligt god efterrätt
Joel
2023-07-31Gott och lätt att göra
Anette
2021-04-19