Hallon & choklad-lakritsmousse
Hallon, lakrits och choklad i en härligt fluffig mousse, hur ljuvligt? Geléhallon och plopp med djungelvrål utgör basen i denna dessert som kommer få godisälskaren att trilla av stolen. Toppa med geléhallon och desserten på påskbuffén är kirrad!
Ingredienser
4 portioner
Hallonmousse
32 st geléhallon
2 dl grädde
4 dl kvarg med hallonsmak
Choklad- och lakritsmousse
4 st chokladkakor med plopp och djungelvrål (à 75 g)
4 dl gräddfil
För alla
Läs noga innehållet på chokladkakorna och på geléhallonen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Recept och bild i samarbete med Cloetta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3769 KJ / 901 kCal
Fett51 g
Salt1 g
Kolhydrater90 g
Protein22 g
Kommentarer
Dock finns inte Plopp djungelvrål längre så borde ändras i receptet så det fungerar för det var en otroligt god efterrätt
Joel
2023-07-31Gott och lätt att göra
Anette
2021-04-19