Poké bowl med sparris och pocherat ägg

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Poké bowl med sparris och pocherat ägg

Poké bowl, som härstammar från den hawaianska köket, kan kombineras ihop på alla möjliga sätt! I denna gröna skål så förekommer allt från avokado, sparris, ärtskott och ett härligt och krämigt pocherat ägg! Se till att du fått till en bra vattenvirvel i kastrullen innan du kläcker ner dina råa ägg för ett så bra resultat som möjligt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019

Poké bowl med sparris och pocherat ägg

Ingredienser

4 portioner

Ris

4 port sushiris
1 msk vitvinsvinäger
1 msk strösocker
2 msk vatten
2 avokador
1 gurka
250 g grön sparris

Pocherad ägg

4 ägg
1 msk ättika
1 tsk salt

Vid servering

1 ask ärtskott (à 100 g)
1 msk sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2018 KJ / 482 kCal
Fett19 g
Salt3 g
Kolhydrater61 g
Protein16 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Vego poké bowl
Betyg 3.9 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dillpicklad sparris
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Poké bowl med mango och lax
Betyg 3.7 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Maki-sushi
Betyg 3.7 av 5.
117 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Poké bowl med marinerade böngroddar och sojamajonnäs
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga