Pocherade ägg

Betyg 3.9 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pocherade ägg

Pocherade ägg sätter guldkant på helgens brunch! Knepet är att tillsätta lite ättika i vattnet och skapa en virvel som äggen får sjuda i. Det är enklare än du tror att lyckas med den perfekta gulan. Kom ihåg att det är viktigt att använda färska ägg när du pocherar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Pocherade ägg

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
2 l vatten
2 msk ättiksprit (12%)

Gör så här

00:04:00
Vill du se en film med tips på ett annat sätt att pochera flera ägg samtidigt?

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Bra att filmen inte alls visar hur man ska göra enligt receptet..

    Fredrik

Testa liknande recept

  • Pocherat ägg
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toast med pocherat ägg och sparris
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Påsklyx med pocherat
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad