Plommonflarn med honung och ingefära

0
0
Plommonflarn med honung och ingefära

Plommon är goda att äta precis som de är, men ibland vill man ha något lite frasigare, sötare och nötigare till dessert. Eller hur? Baka ett frasigt plommonflarn så får du allt det och lite till tack vare smördeg, honung och jordnötssmör. Servera flarnet med glass eller vispad grädde. Mums!

Skriv ut
Plommonflarn med honung och ingefära

Ingredienser

4 portioner
250 g
smördeg
1 msk
riven ingefära
2 msk
flytande honung
ca 10
plommon
1 1/2 dl
jordnötssmör
1 1/2 msk
sesamfrö
-
florsocker

För alla

Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri smördeg.

Näringsvärdet är beräknat utan glass/grädde.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2507 KJ / 598 kCal
Fett 40 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 44 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept