Varm chokladbakelse med vaniljkokta plommon

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Varm chokladbakelse med vaniljkokta plommon

Varm och kladdig chokladbakelse med vaniljkokta plommon är en härlig efterrätt. Receptet följer du enkelt i två steg och därefter kan du servera en raffinerad dessert.

Varm chokladbakelse med vaniljkokta plommon

Ingredienser

4 portioner
3 dl vatten
1 dl råsocker
1 vaniljstång
8 färska plommon
100 g mörk choklad
1 dl florsocker
2 ägg
100 g mjukt margarin eller smör
1 dl vetemjöl
1 msk kakao
1/2 tsk bakpulver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Plommon i amaretto
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vaniljbakade plommon med mascarponekräm
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakade plommon med getostkräm och mynta
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Plommon i portvin
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljkokta plommon med myntagrädde
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Plommonchutney
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga