Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Pizza med paprika och feta

Med detta recept fixar du en knaprig och spännande hemmagjord pizza. På pizzan lägger du rödlök, paprika, champinjoner, fetaost, pizzaost och ruccola. Pizza med paprika och feta är en utmärkt rätt till fredagsmyset.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 14, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skiva champinjonerna.
  3. Rulla ut pizzadegarna på plåtar med bakplåtspapperet.
  4. Bred på tomatsåsen. Fördela lök, paprika och champinjoner på degarna. Smula fetaosten över grönsakerna. Toppa med osten. 
  5. Sätt in mitt i ugnen och grädda 15-20 minuter.
  6. Strö ruccola över pizzan och servera.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pizzakitet.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 pizzadegar (pizzakit med tomatsås)
  • 2 rödlökar
  • 2 röd och gul paprika
  • 250 g champinjoner
  • 150 g fetaost
  • 150 g riven pizza ost
  • 65 g ruccola
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3548 kJ / 843 kCal
Läs mer om näringsvärden