Pizza med bacon, päron och ädelost

17
3
Pizza med bacon, päron och ädelost

En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pizza med bacon, päron och ädelost

Ingredienser

6-8
1
förp skivat bacon (à 125 g)
1
rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
100 g
färskost
100 g
ädelost
1
fast päron

För alla

Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt smördeg.

Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Rosmari

2021-01-04

Otroligt gott! En rätt man lätt skulle kunna bjuda gäster på.

Johanna

2020-11-15

Supergod! Funkade bra att lägga bacon på pizzan och köra i ugnen när man kände sig lat!

Eva

2020-08-04

Fantastiskt gott! Har även testat utan bacon👌🏼

Näringsvärde per portion

Energi 1487 KJ / 355 kCal
Fett 28 g
Salt 1 g
Kolhydrater 17 g
Protein 9.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept