Pizza med bacon, päron och ädelost

24
6
Pizza med bacon, päron och ädelost

En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pizza med bacon, päron och ädelost

Ingredienser

6-8
1 förp skivat bacon (à 125 g)
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
100 g färskost
100 g ädelost
1 fast päron

För alla

Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt smördeg.

Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Görel

2022-01-18

Gjorde enligt receptet. Sitter o smakar en mumsbit. Det gick fort att göra o smakar gott! Gjorde halva degen frös in den andra halvan. Det var inspirerande smak! 🙏😊

Kerstin

2021-12-04

Gillar inte ädelost annars men här blev det jättegott. Inte gjort den för sista gången.

Sofia

2021-08-07

Tack för tipset om baconet, tycker också att det funkade bra att steka på pizzan. Gott!

Näringsvärde per portion

Energi 1487 KJ / 355 kCal
Fett 28 g
Salt 1 g
Kolhydrater 17 g
Protein 9.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept