En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2019
Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt smördeg.
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2022-06-19Verkligen fantastiskt gott! Detta är en av rätterna under juletid hos oss. :)
Görel
2022-01-18Gjorde enligt receptet. Sitter o smakar en mumsbit. Det gick fort att göra o smakar gott! Gjorde halva degen frös in den andra halvan. Det var inspirerande smak! 🙏😊
Kerstin
2021-12-04Gillar inte ädelost annars men här blev det jättegott. Inte gjort den för sista gången.