Pizza med bacon, päron och ädelost

En enkel smördegspizza med bacon, päron och ädelost blir succé på glöggmingel eller middagsbjudning. Skär upp i snittar och servera som aptitretare före maten eller munsbitar till drinken.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Ingredienser
6-8 portioner
1 förp skivat bacon (à 125 g)
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
100 g färskost
100 g ädelost
1 fast päron
För alla
Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt smördeg.
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1487 KJ / 355 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein9.5 g
Kommentarer
Gott, men väldigt mäktigt. Ska prova att göra den med vanlig pizzadeg
Ann-charlotte
2023-09-26Verkligen fantastiskt gott! Detta är en av rätterna under juletid hos oss. :)
Sofia
2022-06-19Gjorde enligt receptet. Sitter o smakar en mumsbit. Det gick fort att göra o smakar gott! Gjorde halva degen frös in den andra halvan. Det var inspirerande smak! 🙏😊
Görel
2022-01-18