Päron- och ädelostflarn

105
1
Päron- och ädelostflarn

Bjud på dessa frasiga päron- och ädelostflarn till drinken, på festbuffén eller som en liten förrätt. Du gör dem enkelt med färdig smördeg som penslas med ägg och sedan toppas med söta, tunna päronskivor och salt ädelost. Toppa med knapriga valnötter – klart!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Päron- och ädelostflarn

Ingredienser

8 portioner
1
rulle kyld smördeg (250 g)
1
ägg
1
päron
80 g
ädelost
1 dl
valnötter

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

105

Kommentar

Anna

2018-10-20

Ska dessa ätas varma, ljumna eller kalla? Vad är godast?

Redaktionen ICAse

2018-10-25

Hej Anna! Smaksak, men ljumna kanske är att föredra? Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 453 KJ / 108 kCal
Fett 8 g
Salt 0.3 g
Kolhydrater 4 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept