Päron- och ädelostflarn

Bjud på dessa frasiga päron- och ädelostflarn till drinken, på festbuffén eller som en liten förrätt. Du gör dem enkelt med färdig smördeg som penslas med ägg och sedan toppas med söta, tunna päronskivor och salt ädelost. Toppa med knapriga valnötter – klart!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Ingredienser
8 portioner
1 rulle kyld smördeg (250 g)
1 ägg
1 päron
80 g ädelost
1 dl valnötter
Gör så här
00:06:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi453 KJ / 108 kCal
Fett8 g
Salt0.3 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g
Kommentar
Ska dessa ätas varma, ljumna eller kalla? Vad är godast?
Anna
2018-10-20Hej Anna! Smaksak, men ljumna kanske är att föredra? Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-10-25