Ett festligt storkok på chili con carne som kan förberedas i god tid. Låt varken antalet ingredienser eller den långa koktiden avskräcka dig, dina gäster kommer att tacka dig! Bjud med rostat tortillabröd i tunna strimlor och en fruktig salsa med färsk mynta.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2015
Gör glutenfri: Välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i fond och bröd. Bjud med laktosfri gräddfi
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna-lena
2017-03-11Verkligen supergod! En klar favorit här. Den blir ju så het som man gör den. Finns ju många olika styrkor på torkad chili.
Mark
2015-05-17Good depth of flavour and nicely balanced heat (though certainly not "hot"). My first version was quite acidic and I would recommend using a good balsamic vinegar and using only 1 dl of red-wine vinegar (for 10 persons).
Emma
2015-05-04Jättegod, speciellt när den fått stå några dagar