Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Grekisk fruktsallad med mandelyoghurt

Här är ett fräscht och nyttigt recept på grekisk fruktsallad med mandelyoghurt. Otroligt gott, lättlagat och uppfriskande och passar lika bra till mellanmål som efterrätt. Garanterat uppskattat hos både vuxna och barn!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär vattenmelon, honungsmelon och nektarinerna eller äpplet i mindre bitar och lägg i en skål.
  2. Halvera vindruvor och kärna ur dem. Strimla aprikoserna fint och strö över frukten.
  3. Hacka mandelbiskvierna grovt. Blanda biskvihacket med matlagningsyoghurt och servera till fruktsalladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 bit vattenmelon
  • 1/2 honungsmelon
  • 2 nektariner (2 st kan bytas mot 1 äpple)
  • vindruvor
  • 8 torkade aprikoser
  • 2 dl mandelbiskvier
  • 2 dl matlagningsyoghurt
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?