Pistou på persilja och alger

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pistou på persilja och alger

Pistou är en variant på pesto som inte innehåller ost eller nötter. Här gör vi en spännande variant av persilja och alger! Servera pistoun till bröd, fiskrätter eller som tillbehör till grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Pistou på persilja och alger

Ingredienser

ca 2 dl
200 g persilja
6 noriark
2 1/2 dl neutral olja
salt

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat på 1 dl.
Energi4352 KJ / 1040 kCal
Fett113 g
Salt1 g
Kolhydrater7 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Morotstzatziki
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gremolata
    Betyg 3.5 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fetaspread med valnötter
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salviagremolata
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picklessalsa
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Persiljepesto
    Betyg 4.3 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad