Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Picklessalsa

Ett snabblagat recept på smakrik picklessalsa. Du gör salsan av pickles, kapris, olja, gräslök och persilja. Den härliga salsan passar bra att servera som tillbehör till bland annat kött.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 3 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av picklesen och finhacka dem hastigt i en matberedare.
  2. Blanda med kapris, rapsolja, gräslök och persilja.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Kryddosten kan ersättas med annan smakrik ost och kryddas med kummin.

Ingredienser

Portioner: 3 dl
  • 1 burk pickles (à 390 g)
  • 3/4 dl kapris
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 2 1/2 msk finskuren gräslök
  • 2 1/2 msk finskuren persilja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?