Yoghurt sundaes

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Yoghurt sundaes

Recept på härliga och färgglada yoghurt sundaes. Efterrätten gör du enkelt av bland annat matyoghurt, lime, kardemumma, jordgubbar, hallon, pistagenötter och choklad. Garnera desserten med färsk mynta!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011

Yoghurt sundaes

Ingredienser

4 portioner
3 dl matyoghurt (10%)
4/5 - 1 dl florsocker
2 msk färskpressad limejuice
1 tsk malen kardemumma
1/2 l jordgubbar
1/2 l hallon
1/2 dl grovhackade pistagenötter
1/2 dl grovhackad mörk choklad
ev mynta till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Hej Andreas! Såklart det ska vara 1/2 dl. Måste skett ngt fel där. Tack för att du hörde av dig så vi kan korrigera receptet. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-07-24

Är det verkligen 1/2 liter pistagenötter? Känns mycket mer logiskt att ha 1/2 deciliter pistagenötter i receptet.

Andreas

2017-07-24

Testa liknande recept

Ostkaka med granatäpple, jordgubbar och pistagenötter
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordgubbspaj med digestivebotten
Betyg 4.6 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Söt dröm med pistagekräm
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kardemummariddare med gubbar & honung
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frasig filodegssnurra med nötter och frukt
Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad