Pistagesemifreddo med lavendel och körsbär

Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pistagesemifreddo med lavendel och körsbär

Semifreddo är en klassisk, frusen italiensk dessert av ägg, socker och grädde. Här smaksatt med knaprig pistage, frasig maräng och kakao. Frys i två timmar och servera med lavendelhonung och körsbär för en ljuvligt söt efterrätt. Ett gott alternativ till hemmagjord glass på kalaset!

Pistagesemifreddo med lavendel och körsbär

Ingredienser

10 portioner
4 stora ägg
5 msk strösocker
5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
1 dl pistagenötter
20 maränger
2 msk kakao
5 dl urkärnade körsbär
1 1/2 dl lavendelhonung

Garnering

maränger

Gör så här

02:00:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1675 KJ / 401 kCal
Fett25.3 g
Kolhydrater37.1 g
Protein5.8 g

Testa liknande recept

  • Glasstårta med körsbär och choklad
    Betyg 3.1 av 5.154 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Körsbärssås
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nutella semifreddo
    Betyg 4.6 av 5.81 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Körsbärskaka med kokos
    Betyg 3.1 av 5.63 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad