Asiatiska piroger

Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
5
Asiatiska piroger

Briljanta munsbitar med krämig kycklingröra inbakad i frasigt paket. Curry och honung gifter sig väl med varandra och ger kycklingröran underbara sötsalta smaker. Pensla dina asiatiska piroger med ägg och strö över sesamfrön innan gräddning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Asiatiska piroger

Ingredienser

8 portioner
5   smördegsplattor
2   kycklingfiléer
1/2   purjolök
2 msk  smör eller margarin
1 dl  jasminris
4 msk  crème fraiche
1/2 msk  curry
2 tsk  thailändsk currypasta
1 1/2 msk  flytande honung
1/2 tsk  salt

Pensling

1   ägg
sesamfrö

För alla

Innehåller ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat

Kommentarer

Gott, men skulle nog hellre servera det som förrätt än huvudrätt. Väldigt pilligt med smördegen att få till så små trekanter. Slutade med att vi delade smördegen i tre delar och gjorde rektangulära piroger. Kändes klent att steka kycklingen utan kryddor så vi stekte den i kryddorna för en extra knuff, men var ändå väldigt klen i smaken. Smakade dock väldigt gott, fast klent!

Emma

2020-06-02

Mycket goda piroger

Camilla

2007-11-20

Jättegoda tillsammans med en sallad , även som huvudrätt.

Anna-lena

2004-09-02

Testa liknande recept

Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frasiga potatisrosor med färskost
Betyg 3.5 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Curryräkor med ris
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Piroger med rotselleri och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Söt dröm med pistagekräm
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filodegsknyten med fetaost och spenat
Betyg 4.4 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga