Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar

Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar

Pinsa är ett italienskt bröd som smakar som en blandning mellan focaccia och pizza. Pinsa med mascarpone och jordgubbar är perfekt servera som en smårätt eller på en buffé. Låt de limesockrade jordgubbarna suga åt sig i lagen. Bred mascarpone på det nygräddade brödet och strö över de lime- och sockersmakande jordgubbarna och servera genast.

Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar

Ingredienser

4 portioner
250 g färska jordgubbar
skal och saft av 1 lime (1 lime motsvarar 1 msk saft)
2 msk strösocker
1 förp pinsa bröd (à 230 g)
1 msk mild olivolja
200 g mascarpone
1/2 kruka mynta

Gör så här

00:10:00
00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Oväntat god smakkombination!

    Maria

  • Fantastiskt gott och enkelt - rekommenderas verkligen.

    Christin

Näringsvärde per portion

Energi1505 KJ / 360 kCal
Fett20 g
Salt0.6 g
Kolhydrater38 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Pinsa med burrata, pistage och citron
    Betyg 4.6 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
    Betyg 4.5 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pinsa colada
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pinsa med lax, sparris och citron
    Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad