Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Betyg 4.5 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Har du provat pinsa? Den italienska delikatessen är en blandning mellan pizza och fluffig focaccia. Med färdig pinsabotten blir middagen klar på nolltid. Här har vi toppat pinsan med lufttorkad skinka, mozzarella och pesto, men endast fantasin sätter gränser.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2023

Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Ingredienser

4 portioner
2 förp pinsa bröd (à 230 g)
2 dl tomatsås (gärna med örter)
2 mozzarella (à 125 g) (gärna buffelmozzarella)

Topping

1 dl pesto
8 skivor lufttorkad skinka
rucola

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Så god och fräsch och lättlagad. Går alltid hem hos mina vänner när jag bjuder på denna.. kan varmt rekommenderas. Prova

    Birgitta

  • Hej, låter gott, men vilken typ av pesto ska man ha? Hälsningar Margaretha

    Margaretha

    Hej Margaretha! Vanlig pesto med basilika är tänkt i det här receptet. Har förtydligat i receptet. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Pinsa colada
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minipinsa med ndujasås och tomat
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pinsa med lax, sparris och citron
    Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad