Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Betyg 4.7 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Har du provat pinsa? Den italienska delikatessen är en blandning mellan pizza och fluffig focaccia. Med färdig pinsabotten blir middagen klar på nolltid. Här har vi toppat pinsan med lufttorkad skinka, mozzarella och pesto, men endast fantasin sätter gränser.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2023

Pinsa med lufttorkad skinka och pesto

Ingredienser

4 portioner
2 förp pinsa bröd (à 230 g)
2 dl tomatsås (gärna med örter)
2 mozzarella (à 125 g) (gärna buffelmozzarella)

Topping

1 dl pesto
8 skivor lufttorkad skinka
rucola

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hej, låter gott, men vilken typ av pesto ska man ha? Hälsningar Margaretha

    Margaretha

    Hej Margaretha! Vanlig pesto med basilika är tänkt i det här receptet. Har förtydligat i receptet. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

Testa liknande recept

Minipinsa med ndujasås och tomat
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pinsa med burrata, pistage och citron
Betyg 4.6 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pinsa colada
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pinsa bianco med kronärtskocka, soltorkade tomater och burrata
Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter
Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pinsa med mascarpone och limesockrade jordgubbar
Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad