Garages bästa coleslaw

Betyg 4.6 av 5.
44 personer har röstat
3
Garages bästa coleslaw

Ingen riktigt grillfest utan en krämig, men samtidigt krispig coleslaw! Denna coleslaw kommer med extra allt – rödkål, vitkål, morot och lök i en välkryddad majonnäs- och yoghurtdressing. Toppa med pekannötter och blanda gärna ner en näve gula russin.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Garages bästa coleslaw

Ingredienser

4 portioner
300 g rödkål
300 g vitkål
1 stor morot
1 gul lök
1 tsk salt
1 äpple
1 dl majonnäs
1 dl matyoghurt (10 %)
3 msk strösocker
1/2 dl vitvinsvinäger
1 msk färskpressad citronjuice
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm senapspulver
1 krm svartpeppar
1 dl hackade pecannötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
44 personer har röstat

Kommentarer

Gjorde för omväxlings skull inga som helst vare sig tillägg eller avdrag utan höll mig strikt till receptet. Vansinnigt gott; ALLA gästerna ville ha receptet!

Carola

2024-06-18

En favorit som tar lite tid men så värt det!

Emelie

2020-10-28

Supergod coleslaw! Hoppar dock över äpple och nötterna, samt tar fransk senap i stället för senapspulver.

Emma

2018-10-21

Näringsvärde per portion

Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett32 g
Salt2 g
Kolhydrater29 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Holys red slaw
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålsslaw med soja och sesamfrö
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Clementinsallad med avokado och burrata
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig rödkålssallad
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkåls-coleslaw
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pink acid
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga