Garages bästa coleslaw
Ingen riktigt grillfest utan en krämig, men samtidigt krispig coleslaw! Denna coleslaw kommer med extra allt – rödkål, vitkål, morot och lök i en välkryddad majonnäs- och yoghurtdressing. Toppa med pekannötter och blanda gärna ner en näve gula russin.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Ingredienser
4 portioner
300 g rödkål
300 g vitkål
1 stor morot
1 gul lök
1 tsk salt
1 äpple
1 dl majonnäs
1 dl matyoghurt (10 %)
3 msk strösocker
1/2 dl vitvinsvinäger
1 msk färskpressad citronjuice
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm senapspulver
1 krm svartpeppar
1 dl hackade pecannötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett32 g
Salt2 g
Kolhydrater29 g
Protein6 g
Kommentarer
Gjorde för omväxlings skull inga som helst vare sig tillägg eller avdrag utan höll mig strikt till receptet. Vansinnigt gott; ALLA gästerna ville ha receptet!
Carola
2024-06-18En favorit som tar lite tid men så värt det!
Emelie
2020-10-28Supergod coleslaw! Hoppar dock över äpple och nötterna, samt tar fransk senap i stället för senapspulver.
Emma
2018-10-21