Pink acid

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Rödkål ger en snygg syrning. Tillsammans med koriander och spiskummin blir det en smakrik kålsyrning som är mycket vacker på tallriken.
 Ett recept från: 
Buffé nr 8, 2013

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi141 KJ / 34 kCal
Fett0.1 g
Salt1.41 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g
Kommentarer
2 stDet här receptet verkar inte fungera i er app, där har ingredienslistan fallit bort tyvärr. Är det något som skulle kunna åtgärdas?
Magdalena
Hej Magdalena! Vi kan inte se att det skulle vara något fel men såklart ska det funka för dig också! För att få mer information skulle vi vilja få mejlkontakt med dig för att lösa problemet. Hälsningar Elina
ICA-köket
Varför behöver saltet vara jodfritt?
Renate
Hej Renate! Jod tar död på bakterierna som behövs för att syrningsprocessen ska komma igång. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket