Pink acid

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pink acid

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Rödkål ger en snygg syrning. Tillsammans med koriander och spiskummin blir det en smakrik kålsyrning som är mycket vacker på tallriken.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013

Pink acid

Ingredienser

15 portioner
1 1/2 kg vitkål
200 g rödkål
1 msk jodfritt salt
1 tsk hela korianderfrön
1 msk hel spiskummin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Det här receptet verkar inte fungera i er app, där har ingredienslistan fallit bort tyvärr. Är det något som skulle kunna åtgärdas?

    Magdalena

    Hej Magdalena! Vi kan inte se att det skulle vara något fel men såklart ska det funka för dig också! För att få mer information skulle vi vilja få mejlkontakt med dig för att lösa problemet. Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Varför behöver saltet vara jodfritt?

    Renate

    Hej Renate! Jod tar död på bakterierna som behövs för att syrningsprocessen ska komma igång. Lycka till! Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi141 KJ / 34 kCal
Fett0.1 g
Salt1.41 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Garages bästa coleslaw
    Betyg 4.7 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surkål - syrad vitkål
    Betyg 4.4 av 5.97 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödkålsfyllda äpplen
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sweet kimchi på rödkål
    Betyg 3 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Säsongens syrade grönsaker
    Betyg 4.2 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad