Pillans limespett

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Pillans limespett

Härligt somriga limespett med färsk lax och torsk som du sveper in i smakrik marinad. Aromerna i marinaden kommer bland annat ifrån lime, vitlök, chilifrukt och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Pillans limespett

Ingredienser

4 portioner
400 g  laxfilé
400 g  torskfilé eller annan vit fet fisk

Marinad

2   limefrukter
2 dl  olivolja
2   vitlöksklyftor
1/2 dl  färsk, hackad basilika
1 krm  chilipulver
1/2 krm  kajennpeppar
salt
vitpeppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillspett teriyaki
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Indiska kycklingspett
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Satay med fräsch jordnötssås
Betyg 2.8 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Forell i folieform
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad småpotatis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga