Pillans limespett

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Pillans limespett

Härligt somriga limespett med färsk lax och torsk som du sveper in i smakrik marinad. Aromerna i marinaden kommer bland annat ifrån lime, vitlök, chilifrukt och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Pillans limespett

Ingredienser

4 portioner
400 g laxfilé
400 g torskfilé eller annan vit fet fisk

Marinad

2 limefrukter
2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
1/2 dl färsk, hackad basilika
1 krm chilipulver
1/2 krm kajennpeppar
salt
vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Satay med fräsch jordnötssås
Betyg 2.8 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad småpotatis
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Forell i folieform
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tandoorimarinerad grillost med paprika
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Timjangravat lammspett
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga