Forell i folieform
En god fiskrätt till sommarens grillmiddagar är denna forell som du enkelt tillagar i folieform. Fiskarna låter du först dra i en marinad baserad på lime och chili så de blir saftigt smakrika när de sedan får sjuda i formen på grillen.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004
Ingredienser
6 portioner
6 portionsregnbågar (à ca 200 g)
2 salladslökar
4 msk olivolja
juicen från 2 limefrukter
2 vitlöksklyftor
1/2 tsk finhackad färsk chilifrukt
6 stjälkar hel bladpersilja
1 - 1 1/2 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Underbar fiskrätt! Frisk i smaken. Lätt att laga - Går dessutom att förbereda. Fungerar utmärkt att tillaga i ugn. Servera gärna med ett potatismos med palsternacka eller fänkål.
Eva
2006-01-31