Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv

7
0
Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv

Uppgradera plockmaten med chorizo inbakad i ett lager av smördeg tillsammans med dijonsenap. Den smördegsinbakade korven toppas med vallmofrön och bakas sedan i ugn tills de blir härligt gyllene.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv

Ingredienser

ca 16 bitar
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
2 msk dijonsenap
1 uppvispat ägg
4 korvar (gärna chorizo)
ca 2 tsk vallmofrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven och smördegen.
I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör äggfri: uteslut ägget och pensla med vatten eller mjölk.

Näringsvärdet är beräknat per bit.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 658 KJ / 157 kCal
Fett 12 g
Salt 0.86 g
Kolhydrater 6 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden