Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
0
Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv

Uppgradera plockmaten med chorizo inbakad i ett lager av smördeg tillsammans med dijonsenap. Den smördegsinbakade korven toppas med vallmofrön och bakas sedan i ugn tills de blir härligt gyllene.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv

Ingredienser

ca 16 bitar
1   rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
2 msk  dijonsenap
1   uppvispat ägg
4   korvar (gärna chorizo)
ca 2 tsk  vallmofrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven och smördegen.
I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör äggfri: uteslut ägget och pensla med vatten eller mjölk.

Näringsvärdet är beräknat per bit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi658 KJ / 157 kCal
Fett12 g
Salt0.86 g
Kolhydrater6 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Inbakad brie
Betyg 3.3 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemlagat på låtsas
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inbakade köttbullar med ost
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frasig choklad- och mandelfläta
Betyg 3.7 av 5.
49 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Beef Wellington
Betyg 4.6 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smördegsflarn med najadlax och sveciakräm
Betyg 3.2 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga