Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv
![Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_183131/cf_259/pigs_in_a_blanket-_smordegsinbakad_korv.jpg)
Uppgradera plockmaten med chorizo inbakad i ett lager av smördeg tillsammans med dijonsenap. Den smördegsinbakade korven toppas med vallmofrön och bakas sedan i ugn tills de blir härligt gyllene.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018
![Pigs in a blanket- smördegsinbakad korv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_183131/cf_259/pigs_in_a_blanket-_smordegsinbakad_korv.jpg)
Ingredienser
ca 16 bitar
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
2 msk dijonsenap
1 uppvispat ägg
4 korvar (gärna chorizo)
ca 2 tsk vallmofrön
För alla
Kontrollera noga innehållet i korven och smördegen.
I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör äggfri: uteslut ägget och pensla med vatten eller mjölk.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi658 KJ / 157 kCal
Fett12 g
Salt0.86 g
Kolhydrater6 g
Protein6 g
Kommentarer