Picklade rädisor

Med en klassisk 1-2-3-lag av ättika, socker och vatten kan du enkelt göra inlagda eller picklade rädisor. De tillför krispighet, pepprig smak och syra till grillat, sallad, smörgås eller varför inte i tacosen? De picklade rädisorna får här även smak av senapsfrön.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är beräknat på ca 6 dl.
Energi176 KJ / 42 kCal
Fett1 g
Salt0.2 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g
Kommentarer
4 stHur länge håller oöppnad burk i kylskåpet?
Jessica
Hej Jessica! Vi brukar säga två veckor, det är bara att lukta, titta och smaka som gäller! ;) Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Supergott till grillat kött, men även till halloumi burgare!
Anzy
Mycket gott och enkelt att fixa.
Maria
Passar utmärkt på ostmackan eller till rostbiff och potatissallad. Godare än jag trodde.
Anncharlott