Picklade rädisor

Betyg 4.3 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Picklade rädisor

Med en klassisk 1-2-3-lag av ättika, socker och vatten kan du enkelt göra inlagda eller picklade rädisor. De tillför krispighet, pepprig smak och syra till grillat, sallad, smörgås eller varför inte i tacosen? De picklade rädisorna får här även smak av senapsfrön.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020

Picklade rädisor

Ingredienser

ca 6 dl
2 knippen rädisor (à 200 g)
1 dl ättiksprit (12%)
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 tsk gula senapsfrön
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Hur länge håller oöppnad burk i kylskåpet?

    Jessica

    Hej Jessica! Vi brukar säga två veckor, det är bara att lukta, titta och smaka som gäller! ;) Vänliga hälsningar Leif

    ICA-köket

  • Supergott till grillat kött, men även till halloumi burgare!

    Anzy

  • Mycket gott och enkelt att fixa.

    Maria

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat på ca 6 dl.
Energi176 KJ / 42 kCal
Fett1 g
Salt0.2 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Inlagda jalapeños
Betyg 4.3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Picklad rabarber och rädisa
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Picklade rotfrukter
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hemmagjord "Bostongurka" - inlagd hackad gurka
Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad kålrabbi med citron och senapsfrön
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Skånsk senap
Betyg 3.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad