Picklad rabarber och rädisa

Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Picklad rabarber och rädisa

Picklad rädisa och rabarber blir ett supergott och enkelt tillbehör till vårens och sommarens sallader, eller till grillat. Ättiksinläggningen rundar dessutom av den ibland skarpa syran som finns i rabarbern på ett fint sätt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Picklad rabarber och rädisa

Ingredienser

ca 5 dl
3 - 4 rabarberstjälkar
1 knippe rädisor (à 200 g)

Lag

3 dl vatten
2 dl strösocker
1 dl ättiksprit (12%)
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Väldigt bra recept

    Mia

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi108 KJ / 26 kCal
Fett0 g
Salt0.02 g
Kolhydrater6 g
Protein0 g

Testa liknande recept

  • Picklade rädisor
    Betyg 4.3 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pavlova med rabarber och pistage
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Smulpaj med rabarber
    Betyg 3.2 av 5.159 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picklad silverlök
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Picklad kålrabbi med rädisa
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ättiksinlagda grönsaker
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad