Picklad rabarber och rädisa

6
1
Picklad rabarber och rädisa

Picklad rädisa och rabarber blir ett supergott och enkelt tillbehör till vårens och sommarens sallader, eller till grillat. Ättiksinläggningen rundar dessutom av den ibland skarpa syran som finns i rabarbern på ett fint sätt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Picklad rabarber och rädisa

Ingredienser

Ca 5 dl
3 - 4
rabarberstjälkar
1
knippe rädisor (à 200 g)

Lag

3 dl
vatten
2 dl
strösocker
1 dl
ättiksprit (12%)
1 krm
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Mia

2020-07-06

Väldigt bra recept

Näringsvärde per portion

Energi 108 KJ / 26 kCal
Fett 0 g
Salt 0.02 g
Kolhydrater 6 g
Protein 0 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept