Picklad rabarber och rädisa

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Picklad rabarber och rädisa

Picklad rädisa och rabarber blir ett supergott och enkelt tillbehör till vårens och sommarens sallader, eller till grillat. Ättiksinläggningen rundar dessutom av den ibland skarpa syran som finns i rabarbern på ett fint sätt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Picklad rabarber och rädisa

Ingredienser

ca 5 dl
3 - 4 rabarberstjälkar
1 knippe rädisor (à 200 g)

Lag

3 dl vatten
2 dl strösocker
1 dl ättiksprit (12%)
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat

Kommentar

Väldigt bra recept

Mia

2020-07-06

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi108 KJ / 26 kCal
Fett0 g
Salt0.02 g
Kolhydrater6 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Picklade rädisor
Betyg 4.2 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Smulpaj med rabarber
Betyg 3 av 5.142 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad kålrabbi med rädisa
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad silverlök
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ättiksinlagda grönsaker
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inlagd ingefära
Betyg 4.2 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad