Picklad rabarber och rädisa

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
1
Picklad rabarber och rädisa

Picklad rädisa och rabarber blir ett supergott och enkelt tillbehör till vårens och sommarens sallader, eller till grillat. Ättiksinläggningen rundar dessutom av den ibland skarpa syran som finns i rabarbern på ett fint sätt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Picklad rabarber och rädisa

Ingredienser

ca 5 dl
3 - 4 rabarberstjälkar
1 knippe rädisor (à 200 g)

Lag

3 dl vatten
2 dl strösocker
1 dl ättiksprit (12%)
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Väldigt bra recept

Mia

2020-07-06

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi108 KJ / 26 kCal
Fett0 g
Salt0.02 g
Kolhydrater6 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Picklade rädisor
Betyg 4.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smulpaj med rabarber
Betyg 3 av 5.
141 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ättiksinlagda grönsaker
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Picklad silverlök
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbercocktail
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Picklad kålrabbi med rädisa
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga