Picklade kantareller med fänkål

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Picklade kantareller med fänkål

Ta vara på skogens guld och gör picklade kantareller! Att pickla är ett enkelt och gott sätt att konservera. I vårt recept gör vi inlagda kantareller med fänkål och schalottenlök i en lag av vinäger, olja, socker, salt, lagerblad och svartpeppar.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020

Picklade kantareller med fänkål

Ingredienser

ca 2 liter
500 g kantareller
2 bananschalottenlökar
1 fänkål
1/2 l äppelcider
1/2 l äppelcidervinäger
1 dl rörsocker eller strösocker
2 dl olivolja
1 msk flingsalt
4 lagerblad
8 svartpepparkorn

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Lite mycket vätska!!

Lena

2023-08-10

Näringsvärde per liter

Näringsberäkningen avser 1 hel sats på ca 2 l.
Energi1488 KJ / 323 kCal
Fett13 g
Salt1 g
Kolhydrater32 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Skogstoast med svamp, blåbärschutney och örtsallad
Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellrisotto
Betyg 4.6 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda kantareller
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill Brazil
Betyg 4.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd zucchini med paprika och curry
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad