Sill Brazil

Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
1
Sill Brazil

Denna goda Sill Brazil blandar du ihop på ett kick. Börja med att lätt mortla lime, chili, socker, rosépeppar och eventuellt cachaca innan du lägger ner det i en burk med sillen. Toppa med sillspad och strimlad salladslök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Sill Brazil

Ingredienser

6 portioner
2   burkar löksill (à 250 g)
1   lime
1/2   chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk  rå-/ rörsocker
1 tsk  rosépepparkorn
ev 3 msk  Cachaca (brasiliansk sprit) eller vodka
3   salladslökar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat

Kommentar

Mycket god inläggning!

Sonia

2020-07-06

Testa liknande recept

Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessill med chili och sherry
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Asiatisk sill
Betyg 3.5 av 5.
117 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig kaviaromelett och rosépepparsill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga