Picklade kantareller med fänkål

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Picklade kantareller med fänkål

Ta vara på skogens guld och gör picklade kantareller! Att pickla är ett enkelt och gott sätt att konservera. I vårt recept gör vi inlagda kantareller med fänkål och schalottenlök i en lag av vinäger, olja, socker, salt, lagerblad och svartpeppar.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020

Picklade kantareller med fänkål

Ingredienser

ca 2 liter
500 g kantareller
2 bananschalottenlökar
1 fänkål
1/2 l äppelcider
1/2 l äppelcidervinäger
1 dl rörsocker eller strösocker
2 dl olivolja
1 msk flingsalt
4 lagerblad
8 svartpepparkorn

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Lite mycket vätska!!

    Lena

Näringsvärde per liter

Näringsberäkningen avser 1 hel sats på ca 2 l.
Energi1488 KJ / 323 kCal
Fett13 g
Salt1 g
Kolhydrater32 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Skogstoast med svamp, blåbärschutney och örtsallad
Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellrisotto
Betyg 4.6 av 5.103 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda grönsaker
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Caprese med burrata och ugnsrostade picklade tomater
Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärs- och citrussill
Betyg 4.5 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad