Limepickles
Kryddiga limepickles i en härlig lag av ättiksprit, socker, senapsfrö, kajennpeppar, fänkålsfrön och spiskummin. Limepickles är ett förträffligt tillbehör till den indiska maten.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009
Ingredienser
6 portioner
6 limefrukter
3 dl socker
1 msk ättiksprit (12%)
2 msk olja
2 dl vatten
1 tsk senapsfrö
2 tsk kajennpeppar
1 tsk paprikapulver
1/2 tsk fänkålsfrön
1 tsk spiskummin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hej Ica, Idag gjorde jag Lime Pickles, och följde exakt ert recept. Men, tyvärr blev det otroligt pepparstarkt, det gick helt enkelt inte att äta. Jag fick slänga bort alltihop! Jag brukar gilla stark mat, så jag tror inte att "felet" ligger hos mig. Fråga: Ska det verkligen vara två teskedar cayenne-peppar? Eller är det något tryckfel? med vänlig hälsning Torsten Gordh , Uppsala
Torsten
2022-04-11Hej Torsten! Så ska det ju inte vara förstås. Vi behöver testlaga detta igen och återkommer. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2022-04-14