Picklad zucchini med rosmarin och citron

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Picklad zucchini med rosmarin och citron

Picklad zucchini är ett underbart tillbehör att lägga upp på en charkbricka eller servera till olika färsrätter. Börja dock i tid, då den picklade zucchinin behöver lite tid för att dra åt sig de goda smakerna från både citron och rosmarin samt syran från ättikan.

Picklad zucchini med rosmarin och citron

Ingredienser

8 portioner
3/4 dl strösocker
3/4 dl ättiksprit (12%)
2 dl vatten
2 tsk salt
3 kvistar rosmarin
skalet av 1 citron
2 zucchini (à 300 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • För ett par år sedan lade jag in squash som smakade utmärkt efter ett år.

    Katarina

Näringsvärde per portion

Energi55 KJ / 13 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater2 g
Protein0 g

Testa liknande recept

  • Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
    Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chilipicklade gulbetor
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Löksill med portvin
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picklade rotfrukter
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bruna bönor
    Betyg 4.7 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad