Hoppa till sidans innehåll
ÖVER 60 MIN | Enkel

Picklad mango med jalapeño

Uppdatera din taco med ett nytt tillbehör: picklad mango med jalapeño. Den picklade mangon tillför syra, hetta och sötma till din tacos. Förvara i kylen i en väl rengjord burk och spara resterna till nästa tacokväll.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för ca 5 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp vatten, socker och ättika. Låt svalna.
  2. Skiva jalapeñon tunt. Skala och skär mangon i små tärningar. Lägg i en burk tillsammans med jalapeñon och häll på lagen. Låt gärna stå kallt minst 1 dygn.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Ingredienser

Portioner: ca 5 dl
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1/2 dl ättiksprit (12%)
  • 1 jalapeño
  • 1 stor mango

Näringsvärde
Per portion

Energi 250 kJ / 60 kCal

ICA stoppar försäljning av barnkläder från Ronald A/S pga kvalitetsbrist som kan orsaka kvävning. Läs mer