Picklad mango med jalapeño
Uppdatera din taco med ett nytt tillbehör: picklad mango med jalapeño. Den picklade mangon tillför syra, hetta och sötma till din tacos. Förvara i kylen i en väl rengjord burk och spara resterna till nästa tacokväll.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019
Ingredienser
ca 5 dl
1 1/2 dl vatten
1 dl strösocker
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 jalapeño
1 stor mango
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi250 KJ / 60 kCal
Fett0.2 g
Salt0 g
Kolhydrater13 g
Protein0.5 g
Kommentarer
Låter supergott! Hur lång hållbarhet har den picklade mangon?
Linda
2023-03-12Hej Linda! Ledsen att svaret dröjt. Förutsatt att burkar och verktyg är rena och att du förvarar mangon kallt håller den ca 1 vecka i kylen. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-22Denna blev en riktig hit!!!
Jonna
2021-12-22Kan man använda frusna mangobitar?
Lena
2021-02-22Hej Lena! Det går bra att använda fryst mango men låt den tina upp först och rinna av väl och eventuellt torka lite lätt med hushållspapper. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-02-22