Picklad mango med jalapeño

Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Picklad mango med jalapeño

Uppdatera din taco med ett nytt tillbehör: picklad mango med jalapeño. Den picklade mangon tillför syra, hetta och sötma till din tacos. Förvara i kylen i en väl rengjord burk.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Picklad mango med jalapeño

Ingredienser

ca 5 dl
1 1/2 dl vatten
1 dl strösocker
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 jalapeño
1 stor mango

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Låter supergott! Hur lång hållbarhet har den picklade mangon?

    Linda

    Hej Linda! Ledsen att svaret dröjt. Förutsatt att burkar och verktyg är rena och att du förvarar mangon kallt håller den ca 1 vecka i kylen. Hälsningar Lisa

    ICA-köket

  • Denna blev en riktig hit!!!

    Jonna

  • Kan man använda frusna mangobitar?

    Lena

    Hej Lena! Det går bra att använda fryst mango men låt den tina upp först och rinna av väl och eventuellt torka lite lätt med hushållspapper. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi250 KJ / 60 kCal
Fett0.2 g
Salt0 g
Kolhydrater13 g
Protein0.5 g

Testa liknande recept

  • Inlagda jalapeños
    Betyg 4.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kryddig och het mangoröra
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chilimarinerad pärllök
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het mangosalsa
    Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad