Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter

Picklad kålrot i en lag med smak av rosmarin smakar både gott och fräscht. Servera den picklade kålroten med klickar av färskost smaksatt med tomatpesto samt krispiga salladsblad från hjärtsallad och rostade hasselnötter.

Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl ättiksprit (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
2 krm salt
2 rosmarinkvistar
1 klyfta kålrot (à ca 200 g)
1 dl cream cheese (färskost)
2 msk tomatpesto
salt
svartpeppar
1 hjärtsalladshuvud
1 dl rostade, hela hasselnötter

Gör så här

08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi988 KJ / 237 kCal
Fett21 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Hasselnötspanerad aubergineburgare med avokado och silverlök
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålrotsschnitzel med parmesan och basilika
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frasig rulle med kålrot och nötter
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklade rotfrukter
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ingefärspicklad kålrot
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Säsongens syrade grönsaker
Betyg 4.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad