Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter

Picklad kålrot i en lag med smak av rosmarin smakar både gott och fräscht. Servera den picklade kålroten med klickar av färskost smaksatt med tomatpesto samt krispiga salladsblad från hjärtsallad och rostade hasselnötter.

Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl ättiksprit (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
2 krm salt
2 rosmarinkvistar
1 klyfta kålrot (à ca 200 g)
1 dl cream cheese (färskost)
2 msk tomatpesto
salt
svartpeppar
1 hjärtsalladshuvud
1 dl rostade, hela hasselnötter

Gör så här

08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi988 KJ / 237 kCal
Fett21 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Kotlett med rotmos och inlagd gurka
    Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korv på Enköpingsvis
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rotfrukter med ost- och nöttäcke
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskfärsbiffar med rotmos
    Betyg 4.1 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad