Picklad kålrabbi med rädisa

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Picklad kålrabbi med rädisa

Det mesta går att pickla men kålrabbi kan vara något av det bästa. Använd gärna en mandolin för tunna skivor. Servera den syrliga picklade kålrabbin med rädisor som ett tillbehör eller vänd ner i en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Picklad kålrabbi med rädisa

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl ättiksprit (12%)
1/2 dl strösocker
1 dl vatten
1 kålrabbi (à ca 300 g)
5 rädisor

Till servering

smörgåskrasse
flingsalt

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett0.1 g
Salt1.78 g
Kolhydrater16 g
Protein1.4 g

Testa liknande recept

  • Kålrabbisallad
    Betyg 2.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad