Picklad fänkål

Gör egen picklad fänkål! Genom att pickla fänkålen i en lag av vatten, socker, ättika och salt blir den syrlig och salt och passar fint som krispigt tillbehör till exempelvis fisk. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stJag gjorde min med gullök i samt lite svartpeppar och en skvätt vinäger för lite extra karaktär.
Milad
Hur länge håller den sig?
Majvor
Hej Majvor! Hej Vi brukar säga två veckor, det är bara att lukta, titta och smaka som gäller! ;) Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Så enkelt och så gott!
Rut