Tortillapizza ”calzone” med apelsinkål
Tortillapizza med apelsinkål är ett enkelt, kul och trevligt sätt att tillaga små, krispiga pizzor med en utsökt calzonefyllning. Till det gör du en apelsinkålssallad på fänkål, spetskål, apelsin, vitvinsvinäger och olivolja. Otroligt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2011
Ingredienser
4 portioner
ca 300 g skivade champinjoner
ca 400 g pastasås med basilika
8 små tortillabröd
2 tsk torkad oregano
150 g kokt skinka i skivor
150 g riven ost
salt
peppar
Apelsinkål
1/2 spetskål
1 fänkål
2 apelsiner
2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda pizzor men nästa gång gör jag dem på större tortillabröd. Såå enkelt och såå gott. Jag tyckte också att salladen var super, men där höll inte barnen med mig. Nästa gång ska jag prova att göra salladen lite i förväg så att den får stå och dra i dressingen lite, då blir det kanske bättre för dem också.
Eva
2011-09-26Vi tyckte att de / pizzorna var alldeles för små eller få, salladen var supergod!!
Tomas
2011-09-25