Pestopasta med avokado
Denna goda pasta med pesto, avokado, morötter och minifraiche ser härligt inbjudande ut och smakar helt fantastiskt. Pestopasta med avokado tillagar du på under 30 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005
Ingredienser
4 portioner
ca 300 g pasta (breda band)
3 - 4 morötter
2 avokador
2 dl minifraiche
1/2 dl pesto
2 msk rostade solrosfrön
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2180 KJ / 520 kCal
Fett21 g
Kommentarer
fräs lite champinjoner i vitlök också så är det kanon!
Annika
2011-10-14Supergott, vi hade lite parmaskinka eller liknande, inte särskilt mkt mensom vi skar i små bitar för att få lite sälta...supergott. Tror även att ruccola till skulle vara super. De rostade solroskärnorna var yummy!!! Bra blandning:) Även i matlådan;) (dock får man skära avokadon dagen efter då;) )
Danielle
2011-02-22Om man använder färdig pesto är detta otroligt lättlagat och ändå mycket gott. Det här gör vi om.
Esbjörn
2008-01-30