Denna goda pasta med pesto, avokado, morötter och minifraiche ser härligt inbjudande ut och smakar helt fantastiskt. Pestopasta med avokado tillagar du på under 30 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd specialpasta utan gluten.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: gör egen pesto utan ost eller med tofu och välj mjölkfri crème fraiche (Sour Supreme).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
fräs lite champinjoner i vitlök också så är det kanon!
Annika
2011-10-14Supergott, vi hade lite parmaskinka eller liknande, inte särskilt mkt mensom vi skar i små bitar för att få lite sälta...supergott. Tror även att ruccola till skulle vara super. De rostade solroskärnorna var yummy!!! Bra blandning:) Även i matlådan;) (dock får man skära avokadon dagen efter då;) )
Danielle
2011-02-22Om man använder färdig pesto är detta otroligt lättlagat och ändå mycket gott. Det här gör vi om.
Esbjörn
2008-01-30