Pestopasta med avokado

12
8
Pestopasta med avokado

Denna goda pasta med pesto, avokado, morötter och minifraiche ser härligt inbjudande ut och smakar helt fantastiskt. Pestopasta med avokado tillagar du på under 30 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005

Pestopasta med avokado

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g pasta (breda band)
3 - 4 morötter
2 avokador
2 dl minifraiche
1/2 dl pesto
2 msk rostade solrosfrön
svartpeppar

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd specialpasta utan gluten.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: gör egen pesto utan ost eller med tofu och välj mjölkfri crème fraiche (Sour Supreme).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Annika

2011-10-14

fräs lite champinjoner i vitlök också så är det kanon!

Danielle

2011-02-22

Supergott, vi hade lite parmaskinka eller liknande, inte särskilt mkt mensom vi skar i små bitar för att få lite sälta...supergott. Tror även att ruccola till skulle vara super. De rostade solroskärnorna var yummy!!! Bra blandning:) Även i matlådan;) (dock får man skära avokadon dagen efter då;) )

Esbjörn

2008-01-30

Om man använder färdig pesto är detta otroligt lättlagat och ändå mycket gott. Det här gör vi om.

Näringsvärde per portion

Energi 2180 KJ / 520 kCal
Fett 21 g
Läs mer om näringsvärden